Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Boegschroef laten inbouwen

Binnen 3 dagen uw boegschroef laten inbouwen

De inbouw wordt uitgevoerd door één van onze specialisten. Er wordt hierbij alleen gebruikgemaakt van hoogwaardig gereedschap en materiaal. Hierdoor kunnen wij een garantie van 24 maanden geven op een ingebouwde boegschroef van Drinkwaard. Wij bouwen boegschroeven in bij stalen en polyester boten.

De afgelopen 60 jaar zijn deze vaarliefhebbers u voorgegaan

Al tientallen jaren bouwen wij boegschroeven in. Hier een een paar voorbeelden:
De inbouw van een boegschroef in een prachtige zeilboot
Specialistisch vakwerk: boegschroef in romp lemsteraak
Hoe we een boegschroef hebben ingebouwd bij een motorcruiser

Wat zijn de voordelen van een boegschroef?

Het grootste voordeel van een boegschroef is het gemak waarmee u manoeuvreert in havens, bruggen en sluizen. Door de extra controle heeft u minder kans op schade aan uw romp. U hoeft geen spannende handelingen meer uit te voeren met touwen en dergelijke. Met een boegschroef gaat u gerust alleen varen.

Offerte aanvragen
Boegschroef inbouwen - CB 1: Boegschroef laten inbouwen

Met een team van 20 specialisten staan wij voor u klaar

Boegschroef inbouwen - CB 2: Boegschroef inbouwen

Zelf geprobeerd een boegschroef in te bouwen?

Dat gaat niet altijd volgens plan. Het is vaak lastiger dan van te voren gedacht. Voor ons is dat geen probleem! Met ons team van specialisten nemen we dit technische klusje zo van je over. Neem contact met ons op en we je helpen je graag verder.

Hoe werkt een boegschroef? 

In de romp van uw vaartuig wordt een buis geplaatst. De boegschroef wordt op of in deze buis gemonteerd, afhankelijk van het type boegschroef. Vervolgens wordt er een bedieningspaneel gemonteerd en aangesloten op de boegschroef. Hierdoor kunt u voortaan beter manoeuvreren.

Samen kiezen we de juiste boegschroef voor uw vaartuig

Afhankelijk van uw vaartuig en uw budget, kiezen we samen de juiste boegschroef. Voor elk vaartuig hebben wij een passende boegschroef beschikbaar. U heeft bij ons de keuze uit de volgende merken: Craftsman Marine, CUPA en onze eigen merk: Drinkwaard.

Een efficiënte boegschroef die comfortabel is in de omgang

Een boegschroef inbouwen is specialistisch werk. Onze kracht zit hem in de details. Denk bijvoorbeeld aan het professioneel wegwerken van de elektrische bekabeling. Verder hebben we een specialist voor polyesterwerk en specialist voor staalwerk.

Montage bij stalen schip en keuze uit bedieningspanelen

Bij een stalen schip wordt er een stalen buis in het voorschip gemonteerd. Deze wordt zowel aan de binnen- als buitenkant gelast. Vervolgens krijgt het een goede primer om geheel netjes af te werken en te beschermen. Bekijk hier de bedieningspanelen waar u uit kunt kiezen.

Wij nemen het hele traject voor onze rekening

Bij de inbouw van een boegschroef verzorgen wij het gehele traject. Hierbij hoort:
- Op de kant hijsen
- Schoonspuiten
- Afplakken 
- Plaats tunnel bepalen
- Gaten maken en tunnel monteren
- Boegschroef en bediening monteren
- Accu en eventuele regeldiode installeren
- Stroomdraden aanleggen en wegwerken
- Geheel grondig testen
- Boot terug het water in hijsen

Boegschroef inbouwen - CB 3: Boegschroef inbouwen

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Boegschroef inbouwen - CB 4 :Boegschroef inbouwen

Inbouw op locatie is ook mogelijk

Door het hele land bouwen wij boegschroeven in. Met onze rijdende werkplaats komen we naar u toe. Alles wat we nodig hebben nemen we zelf mee. Op die manier kunnen we uw boegschroef netjes inbouwen en bent u niet verplicht naar ons in Sliedrecht te komen.

Bespaar kosten en kies ook gelijk voor een hekschroef

Een boegschroef gaat het aanmeren voor u een stuk makkelijker maken. Dat heeft u al kunnen lezen. Maar als u het echt goed wilt doen, dan neemt u er ook gelijk een hekschroef bij. Waar de boegschroef aan de voorkant komt, wordt de hekschroef aan de achterkant gemonteerd. Lees hier meer over een hekschroef laten inbouwen.

Op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail. Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Let op: Onze doorlooptijden kunnen langer zijn dan normaal door de vele aanvragen. Bij de offerte wordt de actuele doorlooptijd aangegeven.

Offerte aanvragen
  • Uitgebreid betaalgemak: