Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Diensten

U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten inbouwen, repareren, reviseren, onderhouden en mariniseren van uw scheepsmotoren en alle verwante technische toebehoren. Dit kan bij ons in de werkplaats maar vaak ook op locatie.

Binnen 1 dag inzicht in de kosten? Neem dan contact met ons op.

 
Scheepsmotor inbouwen

Scheepsmotor inbouwen

Voordat we de scheepsmotor vervangen overwegen we eerst reparatie of revisie. Wanneer een nieuwe scheepsmotor de beste optie is verzorgen wij een professionele inbouw met 2 jaar garantie.

 
Scheepsmotoren revisie

Scheepsmotoren revisie

De levensduur van uw huidige scheepsmotor met tientallen jaren verlengen? Dan is het reviseren van de scheepsmotor de beste optie. Wij kunnen de revisie van nagenoeg alle merken scheepsmotoren uitvoeren.

 
Scheepsmotoren onderhoud

Scheepsmotoren onderhoud

Onderhoud is essentieel voor de efficiëntie en levensduur van uw scheepsmotor. Een goed onderhouden motor gaat tot wel 30% langer mee. Wij nemen het periodieke onderhoud volledig voor u uit handen.

 
Keerkoppeling revisie

Keerkoppeling revisie

Wilt u de levensduur van uw keerkoppeling verlengen? Uw beste optie is om te kiezen voor een revisie. Deze kunnen wij voor vrijwel alle merken probleemloos uitvoeren.

 
Inbouw service

Inbouw service

Voor het inbouwen van keerkoppelingen, boegschroeven en een Python Drive bent u bij Drinkwaard aan het juiste adres. Met ons team van specialisten kunnen wij de inbouw van verschillende producten probleemloos realiseren.

 
Reparatie service

Reparatie service

Is uw motor, boegschroef of keerkoppeling kapot? Geen probleem! Drinkwaard is snel inzetbaar en voert reparaties uit in heel de Benelux. Onze gecertificeerde monteurs helpen u razendsnel en professioneel op weg.

 
Marinisatie

Marinisatie

Heeft u nog een goed functionerende motor die u in de boot wilt plaatsen? Wij kunnen motoren van vele merken zoals Peugeot, Mercedes, Volkswagen en Daf mariniseren met onze standaard ombouwsets.

 
Scheepsbeglazing

Scheepsbeglazing

Hoge kwaliteit scheepsbeglazing nodig? Drinkwaard levert scheepsramen, luiken en patrijspoorten van het kwaliteitsmerk GEBO scheepsbeglazing. Op alle scheepsbeglazing zit 10 jaar ervaring.

 
Staalwerk

Staalwerk

Drinkwaard is ook gespecialiseerd in al het mogelijke staalwerk aan uw schip. Wij hebben ruime ervaring met het verwerken en repareren van staal, uitvoeren van alle laswerkzaamheden en het inbouwen van boegschroeven.

 
Polyesterwerk

Polyesterwerk

Of het nu gaat om het plaatsen van een boeg- of hekschroef in uw polyester schip of reparaties. Bij Drinkwaard bent u aan juiste adres. Onze monteurs bezitten de benodigde vaardigheden en hebben het juiste gereedschap.

 
Winterstalling

Winterstalling

Drinkwaard biedt u de mogelijkheid om uw schip gedurende de winterperiode van 6 maanden te stallen. Dit kan op ons afgesloten terrein of in onze verwarmde loods. Er is de mogelijkheid om uw vaartuig direct te laten onderhouden.

 
Hermotorisering

Hermotorisering

Wilt u de motor van uw boot vervangen? Laat ons meedenken met de hermotorisering van uw boot. Met 60 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment aan nieuwe motoren vinden we de passende oplossing voor uw situatie.

 
Boot transport

Boot transport

De motor van uw boot kapot? Niet mogelijk voor u om te varen? Maak dan gebruik van ons boot transport! Wij halen uw boot op vanuit heel Europa en vervoeren hem vervolgens op professionele wijze naar onze werkplaats in Sliedrecht.

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Mail en krijg binnen 24 uur reactie (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: