Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com
321-specialisten-werkplaats-header.jpg

Diensten

Met onze diensten kunnen wij u volledig ontzorgen. U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten inbouwen, repareren, reviseren, onderhouden en mariniseren van uw scheepsmotoren en alle verwante technische toebehoren.

Wilt u binnen één dag inzicht in de kosten die u kunt verwachten? Neem dan direct contact op voor een offerte!

 
937-ccms-file-1871.png

Inbouw scheepsdieselmotoren

Een volledig nieuwe scheepsmotor kan soms voordeliger zijn dan het laten repareren of reviseren. Voordat we de scheepsmotor vervangen overwegen we eerst reparatie of revisie. Wanneer een nieuwe scheepsmotor de beste optie is verzorgen wij een professionele inbouw met vele jaren garantie. Alleen echte specialisten werken aan het inbouwen van uw motor.

 
493-DAF-uitlaatzijde.jpg

Revisie scheepsmotoren

De levensduur van uw huidige scheepsmotor met tientallen jaren verlengen? Dan is het reviseren van de scheepsmotor de beste optie. Wij kunnen de revisie van nagenoeg alle merken scheepsmotoren uitvoeren.

 
923-ccms-file-1867.png

Onderhoud scheepsmotoren

Onderhoud is essentieel voor de efficiëntie en levensduur van uw scheepsmotor. Een goed onderhouden motor gaat tot wel 30% langer mee. Wij nemen het peroidieke onderhoud volledig voor u uit handen.

 
803-velvet-keerkoppeling_1.jpg

Keerkoppeling revisie

Wilt u de levensduur van uw keerkoppeling verlengen? Uw beste optie is om te kiezen voor een revisie. Deze kunnen wij voor vrijwel alle merken probleemloos uitvoeren.

 
446-P1010454.jpg

Inbouw service

Voor het inbouwen van keerkoppelingen, boegschroeven en een Python Drive bent u bij Drinkwaard aan het juiste adres. Met ons team van specialisten kunnen wij de inbouw van verschillende producten probleemloos realiseren.

 
964-specialisten-werkplaats-header.jpg

Reparatie service

Is uw boegschroef of keerkoppeling kapot? Geen probleem! Drinkwaard is snel inzetbaar en in heel de Benelux. Onze specialisten helpen u razendsnel op weg.

 
763-6068TFM75_White.jpg

Marinisatie

Heeft u nog een goed functionerende motor die u in de boot wilt plaatsen? Wij kunnen motoren van vele merken als Peugeot, Mercedes, Volkswagen en Daf mariniseren met onze standaard ombouwsets, daarnaast hebben wij ook ruime ervaring met de marinisatie van andere merken motoren.

 
547-Scheepsramen.jpg

Scheepsbeglazing

Hoge kwaliteit scheepsbeglazing? Drinkwaard levert scheepsramen, luiken en patrijspoorten van het kwaliteitsmerk GEBO scheepsbeglazing.

 
935-staalwerk-header.jpg

Staalwerk

Drinkwaard is ook gespecialiseerd in al het mogelijke staalwerk aan uw schip. Wij hebben ruime ervaring met het verwerken en repareren van staal, uitvoeren van alle laswerkzaamheden en het inbouwen van boegschroeven.

 
936-polyester-header.jpg

Polyesterwerk

Ook voor als het gaat om het repareren van polyester of het plaatsen van een boeg- of hekschroef in uw polyester schip is Drinkwaard het juiste adres.

 
963-a3abf9a1-406e-47ad-822d-b91d71a1097d.jpg

Winterstalling

Drinkwaard biedt u de mogelijkheid om uw schip, zowel klein als groot, gedurende de winterperiode van 6 maanden te stallen.

 
710-Craftsman_Marine_CM_4.42_zijkant_v2.jpg

Hermotorisering

Wilt u de motor van uw boot vervangen? Laat ons meedenken met de hermotorisering van uw boot. Met 58 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment aan nieuwe motoren vinden we de passende oplossing voor uw situatie. Laat uw hermotorisering plaatsvinden bij Drinkwaard Marine.

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 58 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Grote voorraad motoren
  • Gratis stalling bij nieuwe motor

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: