Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Elektrificatie van een Rustler 24: Een nieuwe wind in zeiltechnologie

De Rustler 24, een klassiek zeilschip dat bekend staat om zijn elegante lijnen en uitstekende zeilprestaties, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. Met het oog op de toekomst van duurzaamheid en milieubewustzijn heeft Newpoint Yachting, een toonaangevend bedrijf in jachttechnologie, het schip voorzien van een baanbrekende elektrificatie-oplossing.

Stap voor stap: De Elektrificatie van de Rustler 24

In een gedurfde zet zijn er twee ePropulsion pod 1.0-eenheden geïnstalleerd op de Rustler 24. Deze innovatieve elektrische aandrijfsystemen zijn ontworpen om de traditionele verbrandingsmotor te vervangen en een nieuwe dimensie van zeilplezier te introduceren. Gecombineerd met een indrukwekkende E80-accu bieden deze pods niet alleen een milieuvriendelijke voortstuwing, maar ook een aanzienlijke verbetering in prestaties en gebruiksgemak.

Direct contact
Elektrificatie van een Rustler 24 - Elekrtificatie van een Rustler 24 - blok 1
Elektrificatie van een Rustler 24 - Elekrtificatie van een Rustler 24 - blok 2

Groene Kracht: De ePropulsion pod 1.0 en E80-accu

Met de ePropulsion pod 1.0 aan boord van de Rustler 24 wordt het zeilen naar een hoger niveau getild. Deze compacte en krachtige elektromotoren leveren stille, efficiënte voortstuwing zonder enige uitstoot van schadelijke stoffen. Door te vertrouwen op elektriciteit in plaats van traditionele brandstof, verminderen ze niet alleen de impact op het milieu, maar zorgen ze ook voor een soepele en responsieve vaarervaring.
 

Hoogwaardige accu vormt kloppend hart

De E80-accu vormt het kloppende hart van dit elektrificatieproject. Deze hoogwaardige accu biedt voldoende energie om de Rustler 24 lange afstanden te laten afleggen met een indrukwekkend vermogen en een aanzienlijke actieradius. Dankzij geavanceerde technologieën en betrouwbare prestaties zorgt de E80-accu voor een langdurige, betrouwbare energievoorziening aan boord van het schip.
 

Overweegt u ook om de overstap te maken?

Dan gaan wij graag met u in gesprek. Ondertussen is er met elektrisch varen meer mogelijk dan u waarschijnlijk denkt. Of u nu een binnen- of buitenboordmotor heeft. Bekijk hier de producten van ePropulsion. Wij zijn daar exclusief importeur en zelf een dealer van. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Offerte aanvragen

Een Nieuw Tijdperk van Duurzaamheid en Innovatie

Met de succesvolle elektrificatie van de Rustler 24 wordt de weg vrijgemaakt voor een nieuw tijdperk van duurzaamheid en innovatie in de zeilwereld. Dit project is een inspiratie voor eigenaren van zeiljachten die de overstap naar elektrische aandrijving willen maken, zonder concessies te doen aan prestaties en betrouwbaarheid.

De toekomst van zeilen is een stap dichterbij

De elektrificatie van de Rustler 24 is een tastbaar bewijs van de voortdurende inspanningen om de jachtindustrie te transformeren en milieuvriendelijke oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van zeilers en de natuurlijke omgeving respecteren. Met elke elektrificatie die plaatsvindt, brengen we de toekomst van het zeilen dichterbij.

Direct contact
Elektrificatie van een Rustler 24 - Elekrtificatie van een Rustler 24 - blok 3

Foto's van het project

  • Elektrificatie van een Rustler 24 - Elekrtificatie van een Rustler 24 -blok afbeeldingen
  • Elektrificatie van een Rustler 24 - Elekrtificatie van een Rustler 24 -blok afbeeldingen
  • Elektrificatie van een Rustler 24 - Elekrtificatie van een Rustler 24 -blok afbeeldingen
  • Uitgebreid betaalgemak: