Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

ePropulsion eLite 500W

1.099,00p/stuk(incl. BTW)
3-10 werkdagen
Drinkwaard Marine Sliedrecht
  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

Specificaties
Algemeen
Merk ePropulsion
Afmetingen (LxBxH) 280 x 80 x 890 mm
Staartlengte 401 / 362,5 / 322 / 282,5 mm

 
Neem contact op
over ePropulsion eLite 500W
 
 
 
Productbeschrijving

De nieuwste elektrische buitenboordmotor van ePropulsion.

De ePropulsion eLite 500W elektrische buitenboordmotor verrijkt uw ervaring op het water met innovatieve functies en toewijding aan duurzaamheid. Ontworpen om de meest compacte en lichte elektrische buitenboordmotor in zijn klasse te zijn, is hij een gebruiksvriendelijk alternatief voor kleine verbrandingsmotoren voor liefhebbers over de hele wereld. Door efficiëntie en mobiliteit perfect te combineren, vertegenwoordigt de ePropulsion eLite een nieuw tijdperk in schone, stille en milieuvriendelijke voortstuwing van tenders en kleinere boten.

Compact en ruimtebesparend ontwerp

Met zijn compacte en lichte ontwerp - 6,7 kg (exclusief beugel) en  297 x 75 x 890 mm - is de eLite gemakkelijk te manoeuvreren en eenvoudig te verplaatsen.

Loskoppelen met één klik

De eLite heeft een eenvoudig verwijder- en installatiesysteem met één klik, waarmee gebruikers de motor moeiteloos kunnen optillen of loskoppelen voor het opladen of onderhoud, terwijl de klembeugel veilig op zijn plaats blijft.

Uitstekend aanpassingsvermogen

Met een ergonomisch handvat voor het precies regelen van vooruit, achteruit en het vermogen, is de eLite ontworpen voor comfort en met een uitstekend aanpassingsvermogen. Het heeft ook een verstelbare aslengte en is zo op verschillende bootmaten en -typen toepasbaar. Bovendien biedt het meerdere hoeken voor trim en kanteling.

Intuïtieve bediening en display

Een intuïtieve digitale bediening en display biedt essentiële informatie zoals batterijniveau, vermogensafgifte, systeemstatus en waarschuwingen.

Energiezuinige werking en lange levensduur

Veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk, de eLite wordt geleverd met een geïntegreerde lithium-ion accu met een slim beheersysteem voor energiezuinige werking en een langere levensduur van de accu.

Duurzaam en betrouwbaar

De eLite is IP67 waterdicht en ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan met een behuizing van aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Advies nodig?
Over ePropulsion eLite 500W
  • Neem contact op met onze klantenservice:
  •  
  •  
Of bel: 0184 - 412332
  • Uitgebreid betaalgemak: