Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Hekschroef laten inbouwen

Binnen 3 dagen uw hekschroef laten inbouwen

De inbouw wordt uitgevoerd door één van onze specialisten. Er wordt hierbij alleen gebruikgemaakt van hoogwaardig gereedschap en materiaal. Hierdoor kunnen wij een garantie van 24 maanden geven op een ingebouwde hekschroef van Drinkwaard. Wij bouwen hekschroef in bij stalen en polyester boten.

De afgelopen 60 jaar zijn deze vaarliefhebbers u voorgegaan

Al tientallen jaren bouwen bij hekschroef in. Hier een een paar voorbeelden:
Craftsman Marine hekschroef geïnstalleerd bij Wadloper 950
Hekschroef geïnstalleerd in een prachtige stalen motorkruiser

Wat zijn de voordelen van een hekschroef?

Het grootste voordeel van een hekschroef is het gemak waarmee u manoeuvreert in havens, bruggen en sluizen. Door de extra controle heeft u minder kans op schade aan uw romp. U hoeft geen spannende handelingen meer uit te voeren met touwen en dergelijke. Met een hekschroef gaat u gerust alleen varen.

Offerte aanvragen
Hekschroef laten inbouwen - CB1: Hekschroef inbouwen

Met een team van 20 specialisten staan wij voor u klaar

Hekschroef laten inbouwen - CB2: Hekschroef inbouwen

Zelf geprobeerd een hekschroef in te bouwen?

Dat gaat niet altijd volgens plan. Het is vaak lastiger dan van te voren gedacht. Voor ons is dat geen probleem! Met ons team van specialisten nemen we dit technische klusje zo van je over. Neem contact met ons op en we je helpen je graag verder.

Hoe werkt een hekschroef? 

In de romp van uw vaartuig wordt een buis geplaatst. De hekschroef wordt op of in deze buis gemonteerd, afhankelijk van het type hekschroef. Vervolgens wordt er een bedieningspaneel gemonteerd en aangesloten op de hekschroef. Hierdoor kunt u voortaan beter manoeuvreren.

Samen kiezen we de juiste hekschroef voor uw vaartuig

Afhankelijk van uw vaartuig en uw budget, kiezen we samen de juiste hekschroef. Voor elk vaartuig hebben wij een passende hekschroef beschikbaar. U heeft bij ons de keuze uit de volgende merken: Craftsman Marine, CUPA en onze eigen merk: Drinkwaard.

Een efficiënte hekschroef die comfortabel is in de omgang

Een hekschroef inbouwen is specialistisch werk. Onze kracht zit hem in de details. Denk bijvoorbeeld aan het professioneel wegwerken van de elektrische bekabeling. Verder hebben we een specialist voor polyesterwerk en specialist voor staalwerk.

Montage bij stalen schip en keuze uit bedieningspanelen

Bij een stalen schip wordt er een stalen buis in het voorschip gemonteerd. Deze wordt zowel aan de binnen- als buitenkant gelast. Vervolgens krijgt het een goede primer om geheel netjes af te werken en te beschermen. Bekijk hier de bedieningspanelen waar u uit kunt kiezen.

Wij nemen het hele traject voor onze rekening

Bij de inbouw van een hekschroef verzorgen wij het gehele traject. Hierbij hoort:
- Op de kant hijsen
- Schoonspuiten
- Afplakken 
- Plaats tunnel bepalen
- Gaten maken en tunnel monteren
- Hekschroef en bediening monteren
- Accu en eventuele regeldiode installeren
- Stroomdraden aanleggen en wegwerken
- Geheel grondig testen
- Boot terug het water in hijsen

Hekschroef laten inbouwen - CB3: Hekschroef inbouwen

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Hekschroef laten inbouwen - CB4: Hekschroef inbouwen

Inbouw op locatie is ook mogelijk

Door het hele land bouwen wij hekschroeven in. Met onze rijdende werkplaats komen we naar u toe. Alles wat we nodig hebben nemen we zelf mee. Op die manier kunnen we uw hekschroef netjes inbouwen en bent u niet verplicht naar ons in Sliedrecht te komen.

Bespaar kosten en kies ook gelijk voor een boegschroef

Een hekschroef gaat het aanmeren voor u een stuk makkelijker maken. Dat heeft u al kunnen lezen. Maar als u het echt goed wilt doen, dan neemt u er ook gelijk een boegschroef bij. Waar de hekschroef aan de achterkant komt, wordt de boegschroef aan de voorkant gemonteerd. Lees hier meer over een boegschroef laten inbouwen.

Op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail. Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Let op: Onze doorlooptijden kunnen langer zijn dan normaal door de vele aanvragen.

  • Uitgebreid betaalgemak: