Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Hermotorisering

Uw liefde voor uw boot is niet afgenomen maar de motor functioneert niet meer naar uw wensen. Laat dan uw vaartuig door ons hermotoriseren. Hierbij demonteren we uw huidige motor en installeren een andere motor. Daarbij adviseren wij u zodat u de juiste keuze maakt.

"WE BOUWEN MEER DAN 250 MOTOREN PER JAAR IN"

Uitgebreid assortiment motoren

In ons assortiment gaan we op zoek naar een motor die voldoet aan uw wensen. We zijn leverancier van de merken: Marine Power Diesel, John Deere Marine, Mitsubishi MotorenFNM en Craftsman Marine

Hermotorisering van uw scheepsmotor

Bij het hermotoriseren van uw boot gaan wij voor optimale kwaliteit dat resulteert in een efficiënte krachtbron die comfortabel is in de omgang. Zo zult u na het hermotoriseren geen irritante resonantie of lekkage ervaren.

Afwerking en goede oplevering

Onze kracht zit hem in de details. Zo spenderen wij extra aandacht aan het professioneel wegwerken van de elektrische bekabeling, het verwijderen van overtollige delen, zorgen we ervoor dat de motor goed bereikbaar is en leveren we uw schip weer schoon op.

Maar liefst 24 maanden volledige garantie

Door onze kwaliteit scheepsmotoren en inbouwkwaliteiten kunnen we langdurige garantie bieden. Op ingebouwde scheepsmotoren van Drinkwaard Marine zit maar liefst 24 maanden volledige garantie.

Op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail (u heeft op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie). Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Direct contact
Hermotorisering

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: