Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Hermotorisering

Hermotorisering op professionele wijze

Uw liefde voor uw boot is niet afgenomen maar de motor krijgt kuren. Laat dan uw vaartuig door ons hermotoriseren. Hierbij demonteren we uw oude motor en installeren een nieuwe motor. Graag denken wij mee in dit traject.

Uitgebreid assortiment motoren

In ons assortiment gaan we op zoek naar een motor die voldoet aan uw wensen. We zijn leverancier van de merken: Marine Power DieselJohn Deere MarineMitsubishi MotorenFNM en Craftsman Marine. Als u zelf al een motor heeft, dan kan dat ook.

Hermotorisering van uw scheepsmotor

Bij het hermotoriseren van uw boot gaan wij voor optimale kwaliteit. Ons doel is een efficiënte krachtbron die comfortabel is in de omgang. Zo zult u na het hermotoriseren geen irritante resonantie of lekkage ervaren.

Offerte aanvragen
Hermotorisering - Hermotorisering CB1

We bouwen meer dan 150 motoren per jaar in

Hermotorisering - Hermotorisering CB2

Afwerking en goede oplevering

Onze kracht zit hem in de details. Zo spenderen wij extra aandacht aan het professioneel wegwerken van de elektrische bekabeling, het verwijderen van overtollige delen, zorgen we ervoor dat de motor goed bereikbaar is en leveren we uw schip weer schoon op.

Maar liefst 24 maanden volledige garantie

Door onze kwaliteit scheepsmotoren en inbouwkwaliteiten kunnen we langdurige garantie bieden. Op ingebouwde scheepsmotoren van Drinkwaard Marine zit maar liefst 24 maanden volledige garantie.

Op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail (u heeft op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie). Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Offerte aanvragen
  • Uitgebreid betaalgemak: