Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Inbouw scheepsdieselmotoren

Wij kunnen u volledig ontzorgen met de inbouw van een nieuwe scheepsdieselmotor. De inbouw wordt uitgevoerd door één van onze specialisten en daarbij gebruiken wij alleen hoogwaardige gereedschappen en onderdelen.

Selecteren van de scheepsmotor

Samen met u maken we de beste keus uit ons assortiment scheepsmotoren. Hierin zijn de eigenschappen brandstofverbruik, vermogen en comfort het belangrijkst. Voor zowel motorschepen als zeilschepen hebben wij de juiste motor op voorraad.

Professionele inbouw van uw scheepsmotor

Wij gaan voor optimale kwaliteit dat resulteert in een efficiënte krachtbron die comfortabel is in de omgang. Zo zult u bij een ingebouwde scheepsmotor van Drinkwaard Marine geen irritante resonantie of lekkage ervaren.

Afwerking en goede oplevering

Onze kracht zit hem in de details. Zo spenderen wij extra aandacht aan het professioneel wegwerken van de elektrische bekabeling, het verwijderen van overtollige delen, zorgen we ervoor dat de motor goed bereikbaar is en leveren we uw schip weer schoon op.

Langdurige garantie

Door onze kwaliteit scheepsmotoren en inbouwkwaliteiten kunnen we langdurige garantie bieden. Op ingebouwde scheepsmotoren van Drinkwaard Marine zit maar liefst 24 maanden volledige garantie.

Vraag direct een offerte aan voor het in laten bouwen van een nieuwe scheepsdieselmotor!

Neem direct contact op
Inbouw scheepsdieselmotoren

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Binnen 24 uur reactie via de mail (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: