Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

JVG 6.60 vaart voortaan 100% elektrisch

De sloepen van Jan van Gent staan alom bekend als vaartuigen van grootse klasse. Zoals de bouwer zelf zegt "Perfectie tot in het kleinste detail. Dat is varen met een Jan van Gent sloep!". Lees hier hoe wij dit prachtige vaartuig future proof hebben mogen gemaakt.   

Waarom elektrisch varen? 

Geen geronk meer van de motor. Geen last meer van de uitlaatgassen. Minder onderhoudskosten. Stelt u zich eens voor! Met de komst van elektrische buitenboordmotoren en elektrische binnenboordmotoren is het binnen handbereik. 

Kies voor 100% elektrisch of hybride

Met onze elektromotoren vaart uw boot volledig elektrisch of hybride. Afhankelijk van uw accupakket vaart u voor langere periodes, het opladen duurt altijd 1 nacht. In het geval van deze JVG vaart deze sloep 10 kilometer per uur (bij half vermogen). Bij de hybride aandrijving zijn de prestaties afhankelijk van de scheepsdiesel waar de elektromotor mee samenwerkt. 

Dieselmotor in ruil voor elektromotor

De eigenaar van deze JVG 6.60 heeft ervoor gekozen om zijn Volvo Penta dieselmotor met 33 pk te ruilen voor een professionele elektromotor met Victorn AGM pakket. Met een team van specialisten zijn we aan de slag gegaan en het resultaat mag er wezen!

Meer weten over elektrisch varen?

Wilt u ook de voordelen van elektrisch varen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Met meer dan 60 ervaring bent u verzekerd van gedegen advies.

Bekijk ook onze andere projecten

Met meer dan 60 jaar ervaring, hebben wij een scala aan projecten gerealiseerd. Lees verder:
Hekschroef geïnstalleerd bij Wadloper 950
Boegschroef in romp Lemsteraak
Twee Mitsubishi S4L2 motoren ingebouwd

Bekijk hier al onze projecten

Direct contact

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: