Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Keerkoppeling inbouwen

Laat uw keerkoppeling professioneel inbouwen

Als uw keerkoppeling niet goed is geïnstalleerd gaat u vroeg of laat problemen krijgen. Het is daarom belangrijk dat u zorgvuldig beslist door wie u de keerkoppeling laat inbouwen. Ervaring, kennis en het juiste gereedschap zijn van cruciaal belang bij uw keus. Indien u voor Drinkwaard Marine kiest, dan kiest u voor meer dan 60 jaar ervaring, een uitgebreide werkplaats met professioneel gereedschap en een team van 20 gecertificeerde monteurs.

Zelf geprobeerd een keerkoppeling in te bouwen?

Dat gaat niet altijd volgens plan. Het is vaak lastiger dan van te voren gedacht. Voor ons is dat geen probleem! Met ons team van specialisten nemen we dit technische klusje zo van je over. Neem contact met ons op en we je helpen je graag verder.

Offerte aanvragen
Keerkoppeling inbouwen - CB 1: Keerkoppeling inbouwen

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Keerkoppeling inbouwen - CB 2: Keerkoppeling inbouwen

Kies een keerkoppeling die bij uw vaartuig past

Heeft u nog geen keerkoppeling? Dan adviseren wij u graag. Wij hebben een groot assortiment van nieuwe en gereviseerde keerkoppelingen. Onze voorraad omvat keerkoppelingen van onder andere HURTH/ZF, PRM, Velvet en Paragon. 

Nette afwerking en goede oplevering

Onze kracht zit hem in de details. Zo spenderen wij extra aandacht aan het professioneel afwerking bij de inbouw van uw keerkoppeling. Uiteraard laten we uw schip schoon achter. 

24 maanden garantie op ingebouwde keerkoppeling

Door onze kwaliteit keerkoppelingen en inbouwkwaliteiten kunnen we langdurige garantie bieden. Op ingebouwde keerkoppelingen van Drinkwaard Motoren zit maar liefst 24 maanden volledige garantie.

Offerte aanvragen
  • Uitgebreid betaalgemak: