Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Keerkoppeling inbouwen

Wij kunnen u volledige ontzorgen met de inbouw van een nieuwe keerkoppeling. De inbouw wordt uitgevoerd door één van onze specialisten en daarbij gebruiken wij alleen hoogwaardige gereedschappen en onderdelen.

Zelf geprobeerd een keerkoppeling in te bouwen?

Dat gaat niet altijd volgens plan. Het is vaak lastiger dan van te voren gedacht. Voor ons is dat geen probleem! Met ons team van specialisten nemen we dit technische klusje zo van je over. Neem contact met ons op en we je helpen je graag verder.

Groot assortiment keerkoppelingen

Samen met u maken we de beste keus uit ons assortiment keerkoppelingen. Wij hebben hierin een groot assortiment van nieuwe en gereviseerde keerkoppelingen. Onze voorraad omvat keerkoppelingen van HURTH/ZF, PRM, Velvet en Paragon. 

Professionele keerkoppeling inbouw

Op onze werkplaats zijn 20 specialisten allround specialisten aan het werk met gemiddeld 20-40 jaar ervaring in het vak. Hiermee garandeert Drinkwaard dat de keerkoppeling inbouw professioneel zal worden gedaan. Wij gaan altijd voor de optimale kwaliteit.

Afwerking en goede oplevering

Onze kracht zit hem in de details. Zo spenderen wij extra aandacht aan het professioneel afwerking bij de inbouw van uw keerkoppeling. Uiteraard laten we uw schip schoon achter. 

Langdurige garantie

Door onze kwaliteit keerkoppelingen en inbouwkwaliteiten kunnen we langdurige garantie bieden. Op ingebouwde keerkoppelingen van Drinkwaard Motoren zit maar liefst 24 maanden volledige garantie.

Vraag direct een offerte aan voor het in laten bouwen van een nieuwe scheepsmotor.

Direct contact
Keerkoppeling inbouwen

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Mail en krijg binnen 24 uur reactie (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: