Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Keerkoppeling reparatie

Heeft u problemen met uw keerkoppeling? Wij lossen het snel en vakkundig op. In de werkplaats of op locatie, met garantie en tegen een scherpe prijs. Vraag vrijblijvend een offerte op (op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie) of bel direct.

Team van 20 specialisten

Het team van Drinkwaard Motoren bestaat uit 20 allround specialisten met een gemiddelde werkervaring van 20-40 jaar. Met hun ervaring weten zij altijd de defecten vlekkeloos op te lossen. 

Direct contact
Keerkoppeling reparatie - Problemen met keerkoppeling

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Keerkoppeling reparatie - Ook op locatie

Ook op locatie

Voor reparatie van uw keerkoppeling hoeft u niet direct naar onze werkplaats te komen. Onze diensten verlenen wij ook op locatie. Onze servicewagens stellen ons in staat om dezelfde dag nog op locatie te zijn binnen de Benelux. Bemand met professionele monteurs zorgen wij ervoor dat u weer snel kunt genieten van een goedwerkende keerkoppeling.

Inclusief garantie van 12 maanden

Bij de reparatie van uw keerkoppeling ontvangt u tevens een garantie van 12 maanden. 

Op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail (u heeft op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie). Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Direct contact
  • Uitgebreid betaalgemak: