Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Keerkoppeling revisie

Verleng de levensduur van uw keerkoppeling door een revisie uit te voeren. Wij zijn dé specialist in keerkoppelingen en revisies. Met onze jarenlange ervaring hebben wij er al veel mogen uitvoeren. 

Keerkoppeling revisie van vele merken

Bij Drinkwaard kunt u terecht met veel verschillende keerkoppelingen voor revisie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Paragon, Velvet, PRM, Hurth, ZF en Technodrive. Bekijk hier onze voorraad gereviseerde keerkoppelingen.

Uit- en inbouwen op locatie

Wanneer wij een keerkoppeling reviseren is het praktisch om deze werkzaamheden bij ons in de werkplaats uit te voeren. Na revisie wordt de keerkoppeling gespoten, waarna hij er weer zo goed als nieuw uitziet. Uiteraard kunt u met uw schip naar onze werf komen, maar is dat niet meer mogelijk of niet wenselijk, kunnen wij uw gereviseerde keerkoppeling ook op locatie uit- en inbouwen.

12 maanden garantie

Tijdens de inbouw dragen wij zorg voor kwaliteit en vermijden beschadigingen. Tot slot dragen wij de zorg voor een goed gereinigde boot. Hiermee verzekeren we u ervan dat wij het na onze werkzaamheden netjes achter laten. Bij een keerkoppeling revisie ontvangt u van ons 12 maanden garantie. Zo bent u zeker van een keerkoppeling die lang meegaat.

Vraag een keerkoppeling revisie offerte aan

Benieuwd naar de kosten van een keerkoppeling revisie?

Direct contact
Keerkoppeling revisie

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Mail en krijg binnen 24 uur reactie (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: