Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Keerkoppeling revisie

Verleng de levensduur van uw keerkoppeling

Wij zijn dé specialist in keerkoppelingen en het uitvoeren van revisies. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart. In al die tijd hebben we al veel revisies van keerkoppelingen mogen uitvoeren. Na revisie wordt de keerkoppeling gespoten waarna hij er weer zo goed als nieuw uitziet. 

Keerkoppeling revisie van vele merken

Bij ons kunt u terecht met veel verschillende merken keerkoppelingen. Wij hebben onder andere ervaring met Hurth/ZF, Paragon, PRM, Velvet, en Twin Disc/Technodrive. Bekijk hier onze voorraad gereviseerde keerkoppelingen.

Uit- en inbouw op locatie naar keuze

Wanneer wij een keerkoppeling reviseren is het meest praktisch om dit in onze werkplaats te doen. Lukt het niet, of is het niet wenselijk, om naar ons toe te komen? Dan kunnen wij uw keerkoppeling ook op locatie uit- en inbouwen.

Offerte aanvragen
Keerkoppeling revisie - CB 1: Keerkoppeling revisie

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Keerkoppeling revisie - CB 2: Keerkoppeling revisie

U krijgt 12 maanden garantie op een gereviseerde keerkoppeling

Tijdens de inbouw dragen wij zorg voor kwaliteit. Wij doen ons uiterste best om beschadigingen te vermijden. Ook zorgen wij ervoor dat uw vaartuig na inbouw weer gereinigd wordt. U bent ervan verzekerd dat wij u vaartuig netjes opleveren. Na de revisie krijgt u 12 maanden garantie. U heeft een keerkoppeling waar u weer jaren mee kan varen.

Op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail (u heeft op werkdagen binnen 12 uur reactie). Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Offerte aanvragen
  • Uitgebreid betaalgemak: