Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Marinisatie

Een automotor in uw schip gebruiken? Wij maken het mogelijk met behulp van een speciaal ontwikkelde marinisatieset. U kunt zelf de motor ombouwen, maar uiteraard kunnen wij ook uw diesel mariniseren. Vervolgens testen we hem en verzorgen we de inbouw.

Marinisatie van speciale motoren

Heeft u een bepaald type motor waar u weg van bent? Voor de meeste motoren kunnen wij zorgen dat die gemariniseerd wordt. Zo hebben we eens een zeer speciale Alfa motor gemariniseerd. De opdrachtgever wilde dat prachtige geluid niet alleen in zijn auto, maar ook in zijn boot!

Direct contact
Marinisatie - Marinisatie

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Marinisatie - Standaard marinisatie pakketten

Standaard marinisatie pakketten

Voor de gangbare motoren hebben wij standaard marinisatie pakketten ontwikkeld en op de plank liggen. Zo kunnen wij snel en voordelig uw auto-, generator- of heftruckmotor ombouwen naar een scheepsmotor.

Op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail (u heeft op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie). Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Direct contact
  • Uitgebreid betaalgemak: