Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Meer dan 60 jaar zorgeloos varen

Drinkwaard Marine is in 1961 opgericht.  De eerste jaren stonden in het teken van mariniseren en reviseren. De afgelopen 30 jaar is de focus verlegd naar het verkopen en installeren van nieuwe scheepsmotoren alsmede onderhoud van vele merken scheepsmotoren en alle aanverwante producten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste partijen van Nederland binnen de pleziervaart en kleine beroepsvaart. Ook zijn we exclusief importeur van ePropulsion en distributeur van Craftsman Marine. Bekijk hier onze bedrijfsfilm.

Een stabiele partner voor de pleziervaart

Het terrein van Drinkwaard beslaat meer dan 10.000 m2.  U vindt er een uitgebreide showroom, een professionele werkplaats, een moderne binnen- en buitenstalling en 2 kranen met een hefvermogen van 20 en 50 ton. Een vriendelijke receptionist en een vakkundig team van 20 specialisten staan 6 dagen per week voor u klaar. Kortom: Een stabiele partner voor de pleziervaart!

Kom bij ons langs in Sliedrecht

We hebben een gezellige showroom met barretje. Bekijk de producten en laat u adviseren onder het genot van een lekker bakje koffie. Wij zijn eenvoudig bereikbaar; ook per boot met staande masten. Kijk op deze website rustig verder naar onze producten, diensten en projecten.

 
Faciliteiten

Faciliteiten

 
Showroom

Showroom

 
Werkplaats

Werkplaats

  • Uitgebreid betaalgemak: