Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Meer dan 60 jaar zorgeloos varen

Drinkwaard Marine is in 1961 opgericht door Arie Drinkwaard, de vader van de huidige generatie. We zijn begonnen in de landbouwmachines, maar al snel kwamen de eerste aanvragen voor marinisatie; het ombouwen van automotoren naar scheepsmotoren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste partijen van Nederland binnen de pleziervaart en kleine beroepsvaart. Ook zijn we exclusief importeur van ePropulsion. Bekijk hier de officiële website van ePropulsion Benelux.

Een stabiele partner voor de pleziervaart

Op ons terrein vindt u een uitgebreide showroom, een professionele werkplaats, een moderne binnen- en buitenstalling en 2 kranen met een hefvermogen van 20 en 50 ton. Een vriendelijke receptionist en een vakkundig team van 20 specialisten staan 6 dagen per week voor u klaar. Kortom: Een stabiele partner voor de pleziervaart!

Kom bij ons langs in Sliedrecht

We hebben een gezellige showroom met barretje. Bekijk de producten en laat u adviseren onder het genot van een lekker bakje koffie. Wij zijn eenvoudig bereikbaar; ook per boot met staande masten. Kijk op deze website rustig verder naar onze producten, diensten en projecten.

 
Faciliteiten

Faciliteiten

 
Showroom

Showroom

 
Team

Team

 
Werkplaats

Werkplaats

  • Uitgebreid betaalgemak: