Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Onze showroom

De nieuwe scheepsmotor of keerkoppeling zien en voelen? Kom dan naar onze gezellige showroom in Sliedrecht. Hier hebben we alle modellen die we verkopen voor u klaarstaan. Zo kunt u de kwaliteit van de producten zelf zien en beoordelen.

Er is altijd iemand om u te adviseren

In onze showroom is er altijd iemand beschikbaar om u te adviseren. Of het nu om een schroefje of een complete scheepsmotor gaat, onze specialisten helpen u graag. Op die maakt u de juiste keuze! Dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bekijk de producten in onze ruime showroom

Ook producten zoals keerkoppelingen, boegschroeven, flexibele koppelingen, schroefasinstallaties, scheepsschroeven, generatoren, marinisatie kits en overige toebehoren zijn beschikbaar in de showroom. Zo hoeft u maar 1 adres langs.

Gezellig een drankje aan de bar

Een bezoekje aan Drinkwaard Marine is onderdeel van uw hobby. Om deze ervaring compleet te maken hebben we een gezellige cafétje ingericht. Inclusief een echte bar en charmante barvrouw.

Parkeerplaatsen en een aanlegsteiger

Bij ons kunt u voor de deur parkeren of aanleggen. Kom gerust langs bij onze showroom als u langs vaart of rijdt. Kijk snel bij onze openingstijden of de routebeschrijving.

Direct contact
Showroom

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: