Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Ons team

Wij werken met een vast team van 20 toegewijde specialisten. Het personeel belichaamt de cultuur van Drinkwaard die gericht is op service, kwaliteit en plezier. Men werkt hier gerust 40 jaar. Wij zorgen wereldwijd voor zorgeloos vaarplezier!

"WE DOEN MEER DAN 1500 ONDERHOUDSBEURTEN PER JAAR"

Horizontale organisatie zorgt voor korte lijntjes

John Drinkwaard, directeur van Drinkwaard Marine, gelooft in het hanteren van een horizontale organisatie. Geen eindeloze organisatielagen die zorgen voor vertraging. Nee, juist een platte organisatie met korte lijntjes waarbij efficiëntie samenwerking is tussen de werkplaats, showroom en het terrein. Daar plukt u als klant de vruchten van!

In onze showroom is er altijd iemand beschikbaar 

In onze showroom is er altijd iemand beschikbaar om u te adviseren. Of het nu om een schroefje of een complete scheepsmotor gaat, onze specialisten helpen u graag. Op die maakt u de juiste keuze! Dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee.

6 dagen per week staan wij voor u klaar (ook in de avond)

Onze showroom is 6 dagen per week voor u open, s' avonds op afspraak. Door heel Nederland verlenen we hulp op locatie met onze serviceauto's. Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Direct contact
Team

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: