Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Onze werkplaats

In de werkplaats hebben wij de kennis en de tools om op professionele wijze uw scheepsmotor te reparerenreviseren of te onderhouden. We hebben alles in huis waardoor we nagenoeg niets hoeven uit te besteden.

Uitgerust voor scheepsmotoren

Onze werkplaats is ingericht om zo efficiënt mogelijk aan scheepsmotoren te werken. Zo hebben we onder andere een motorproefstand, brandstofpomp- en verstuiver testbank en alle benodigde specialistische apparatuur. Hierdoor kunnen de werkzaamheden op professionele wijze worden uitgevoerd.

Alle benodigde apparatuur hebben we in huis

We beschikken over draaibanken, boorstellingen en freesmachine voor de noodzakelijke mechanische bewerkingen. Na afronding van de werkzaamheden spuiten wij de motor in onze eigen spuitcabine en ziet deze er weer uit als nieuw!

Geen vertraging door ruime voorraad onderdelen

De grootste vertraging tijdens het uitvoeren van werkzaamheden wordt over het algemeen veroorzaakt door een tekort aan onderdelen. Om dat te voorkomen hebben we ongeveer 20.000 revisie- en nieuwe onderdelen op voorraad.

We besparen kosten door gebruik van revisieonderdelen

Om kosten te besparen maken wij vaak gebruik van revisieonderdelen, indien u daarin toestemt. Deze onderdelen zijn allemaal door Drinkwaard gereviseerd. Door het vertrouwen in onze kwaliteit krijgt u ook garantie op deze revisieonderdelen. U profiteert dus van dezelfde zekerheden echter tegen minder kosten.

Direct contact
Werkplaats

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: