Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Faciliteiten

Drinkwaard Marine biedt u een uitgebreide hoeveelheid faciliteiten hieronder genoemd.

Showroom

De scheepsmotor zien en voelen? Kom dan naar onze showroom. Hier hebben we alle modellen die we verkopen voor u klaarstaan. Zo kunt u de kwaliteit van de Drinkwaard Motoren ervaren.

Lees meer over de showroom

Specialisten

Wij werken met 20 toegewijde collega's die gemiddeld 20-40 jaar ervaring hebben. Onze collega's staan altijd voor u klaar en handelen naar de cultuur van Drinkwaard Marine. Ze zijn servicegericht, leveren kwaliteit en hebben plezier in hun werk.

Lees meer over de specialisten

Werkplaats

In de werkplaats hebben wij de kennis en tools om kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden uit te voeren. Wij kunnen de werkzaamheden snel uitvoeren dankzij het specialistische gereedschap en een grote voorraad onderdelen.

Lees meer over onze werkplaats

Twee kranen (hefvermogen 20 en 50 ton)

Voor sommige werkzaamheden moet het schip uit het water. Wij  beschikken over twee kranen waarmee we uw schip op de wal kunnen zetten. Omdat de kranen volledig in eigen beheer bediend worden kunnen we meestal instant beginnen aan de werkzaamheden.

Meerdere servicewagens

Wanneer u een urgent defect ervaart dan willen we snel ter plekke zijn. Hiervoor hebben we diverse servicewagens. Binnen Nederland kunnen we meestal dezelfde dag op locatie zijn om uw scheepsmotor weer aan de praat te krijgen.

Winterstalling

Wij hebben vele binnen- en buitenplaatsen waar uw schip in de winter gestald kan worden. Winterstalling buiten is bij Drinkwaard Marine gratis wanneer u een nieuwe motor laat plaatsen.

Neem direct contact op
862-Mobiele_botenkraan_Drinkwaard_Motoren_2.jpg

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 59 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Binnen 24 uur reactie via de mail (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: