Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Werkplaats

In de werkplaats hebben wij de kennis en de tools om op professionele wijze uw scheepsmotor te repareren, reviseren of te onderhouden. Alle specialistische gereedschappen en apparatuur hebben we in huis waardoor we nagenoeg niets hoeven uit te besteden.

Gebruik ons serviceformulier voor een onderhoudsbeurt of reparatieaanvraag.

Uitgerust voor scheepsmotoren

Onze werkplaats is ingericht om zo efficiënt mogelijk aan scheepsmotoren te werken. Zo hebben we onder andere een motorproefstand, brandstofpomp- en verstuiver testbank en alle benodigde specialistische apparatuur. Daarnaast beschikken wij over draaibanken, boorstellingen en freesmachine voor de noodzakelijke mechanische bewerkingen. Na afronding van de werkzaamheden spuiten wij de motor in onze eigen spuitcabine en ziet deze er weer uit als nieuw!

Al deze aanwezige faciliteiten maken dat wij u snel en efficiënt kunnen helpen en hoge kwaliteit kunnen opleveren.

Ruime voorraad onderdelen

De grootste vertraging tijdens het uitvoeren van werkzaamheden wordt over het algemeen veroorzaakt door een tekort aan onderdelen. Wij hebben daar echter maar zelden last van, we hebben ongeveer 20.000 revisie- en nieuwe onderdelen op voorraad.

Revisieonderdelen zo goed als nieuw

Om kosten te besparen maken wij vaak gebruik van revisieonderdelen. Deze onderdelen zijn allemaal door Drinkwaard gereviseerd. Door het vertrouwen in onze kwaliteit leveren we ook garantie op de revisieonderdelen. U profiteert dus van dezelfde zekerheden echter tegen minder kosten.

Werkzaamheden uit laten voeren? Profiteer dan van onze scherpe prijzen, snelle service, hoge kwaliteit en uitgebreide faciliteiten. Neem direct contact op voor een offerte of een afspraak.

Neem direct contact op
964-specialisten-werkplaats-header.jpg

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 59 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Binnen 24 uur reactie via de mail (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: