Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Overige diensten

 
Marinisatie

Marinisatie

Heeft u nog een goed functionerende motor die u in de boot wilt plaatsen? Wij kunnen motoren van vele merken zoals Peugeot, Mercedes, Volkswagen en Daf mariniseren met onze standaard ombouwsets.

 
Scheepsbeglazing

Scheepsbeglazing

Hoge kwaliteit scheepsbeglazing nodig? Drinkwaard levert scheepsramen, luiken en patrijspoorten van het kwaliteitsmerk GEBO scheepsbeglazing. Op alle scheepsbeglazing zit 10 jaar ervaring.

 
Staalwerk

Staalwerk

Drinkwaard is ook gespecialiseerd in al het mogelijke staalwerk aan uw schip. Wij hebben ruime ervaring met het verwerken en repareren van staal, uitvoeren van alle laswerkzaamheden en het inbouwen van boegschroeven.

 
Polyesterwerk

Polyesterwerk

Of het nu gaat om het plaatsen van een boeg- of hekschroef in uw polyester schip of reparaties. Bij Drinkwaard bent u aan juiste adres. Onze monteurs bezitten de benodigde vaardigheden en hebben het juiste gereedschap.

 
Hermotorisering

Hermotorisering

Wilt u de motor van uw boot vervangen? Laat ons meedenken met de hermotorisering van uw boot. Met 60 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment aan nieuwe motoren vinden we de passende oplossing voor uw situatie.

 
Boot transport

Boot transport

De motor van uw boot kapot? Niet mogelijk voor u om te varen? Maak dan gebruik van ons boot transport! Wij halen uw boot op vanuit heel Europa en vervoeren hem vervolgens op professionele wijze naar onze werkplaats in Sliedrecht.

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: