Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Recreatiejacht voorzien van boegschroef

Boegschroeven inbouwen worden steeds vaker gedaan aan een recreatiejacht. Zeker nu havens steeds krapper worden is het fijn om gemakkelijk erg strak te kunnen navigeren. Ook deze klant wilde graag met meer zekerheid door de haven kunnen varen.

Wanneer ervaart u het meeste voordeel van de nieuwe boegschroef?

De klant ervaart voornamelijk voordeel bij het aanleggen. Zowel het aanleggen in een box als langs een steiger wordt er een stuk gemakkelijker door. Het neemt stres weg aan het einde van een mooie tocht! 

Een boegschroef hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen

In de derde foto ziet u duidelijk dat een boegschroef helemaal niet veel ruimte in beslag hoeft te nemen. Ook wanneer u een kleiner jacht hebt, is het dus een makkelijk te realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boegschroef kan in polyester en stalen schepen gebouwd worden

Wij kunnen zowel bij polyester als stalen schepen een boegschroef in drie werkdagen inbouwen. Dit kan in onze werkplaats of onze specialisten komen bij u op locatie. Het inbouwen van een boegschroef is zorgvuldig werk en met meer dan 60 jaar ervaring, kennen wij de kneepjes van het vak!

Al ervaring met een boegschroef? Ga ook voor hekschroef!

Maak het uzelf nóg gemakkelijker met één van onze hekschroeven. Zie het als een boegschroef aan de achterkant van uw vaartuig. Ook deze installeren wij graag voor u. Lees hier meer informatie over het inbouwen van een hekschroef. Voor de bediening van beiden schroeven adviseren wij het bedieningspaneel ALFA 30T van Craftsman Marine.

Uw boegschroef binnen 3 dagen laten inbouwen op elke locatie

Drinkwaard is een specialist in het inbouwen van boegschroeven en hekschroeven. In de foto's ziet u onze specialisten aan het werk. Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op! Meer informatie? Bekijk dan deze pagina over het inbouwen van een boegschroef of het inbouwen van een hekschroef.

Hieronder vind u een aantal foto's van de installatie.

Recreatiejacht voorzien van boegschroef
Recreatiejacht voorzien van boegschroef
Recreatiejacht voorzien van boegschroef
Recreatiejacht voorzien van boegschroef
Recreatiejacht voorzien van boegschroef

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: