Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Reparatie & Onderhoud

 
Reparatie scheepsmotoren

Reparatie scheepsmotoren

Een defect in uw scheepsmotor? Wij lossen het snel en vakkundig op. Met garantie, in de werkplaats of op locatie en tegen een scherpe prijs.

 
Keerkoppeling reparatie

Keerkoppeling reparatie

Heeft u problemen met de keerkoppeling? Geen enkel probleem! Drinkwaard Marine heeft veel ervaring in het repareren van keerkoppeling. Ons team van specialisten helpt u graag aan weer een goed werkende keerkoppeling. Dit alles tegen een scherpe prijs en met garantie.

 
Boegschroef reparatie

Boegschroef reparatie

Is uw boegschroef kapot of werkt hij niet meer naar behoren? U bent bij Drinkwaard Marine aan het juiste adres. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt uitgaan van een scherpe prijs waarbij u tevens garantie ontvangt op de boegschroef.

 
Scheepsmotoren onderhoud

Scheepsmotoren onderhoud

Onderhoud is essentieel voor de efficiëntie en levensduur van uw scheepsmotor. Een goed onderhouden motor gaat tot wel 30% langer mee. Wij nemen het periodieke onderhoud volledig voor u uit handen.

 
Hekschroef reparatie

Hekschroef reparatie

Is uw hekschroef kapot of werkt hij niet meer naar behoren? U bent bij Drinkwaard Marine aan het juiste adres. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt uitgaan van een scherpe prijs waarbij u tevens garantie ontvangt op de hekschroef.

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: