Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Reparatie service

Met onze reparatie service staan wij altijd klaar voor de watersporter. U bent bij ons aan het juiste adres voor reparaties aan onder andere de boegschroef en keerkoppeling

Drinkwaard bestaat uit een team van 20 toegewijde allround specialisten. Gemiddeld werkt een specialist al 20-40 jaar bij Drinkwaard Marine. Onze specialisten zijn erg ervaren en verstaan hun vak als de beste. 

Wilt u direct contact opnemen voor een reparatie aan uw boegschroef of keerkoppeling?

 
Reparatie scheepsmotoren

Reparatie scheepsmotoren

Een defect in uw scheepsmotor? Wij lossen het snel en vakkundig op. Met garantie, in de werkplaats of op locatie en tegen een scherpe prijs.

 
Keerkoppeling reparatie

Keerkoppeling reparatie

Heeft u problemen met de keerkoppeling? Geen enkel probleem! Drinkwaard Marine heeft veel ervaring in het repareren van keerkoppeling. Ons team van specialisten helpt u graag aan weer een goed werkende keerkoppeling. Dit alles tegen een scherpe prijs en met garantie.

 
Boegschroef reparatie

Boegschroef reparatie

Is uw boegschroef kapot of werkt hij niet meer naar behoren? U bent bij Drinkwaard Marine aan het juiste adres. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt uitgaan van een scherpe prijs waarbij u tevens garantie ontvangt op de boegschroef.

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: