Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Revisie scheepsmotoren

Wij hebben vele jaren ervaring met het reviseren van scheepsmotoren. Zo verlengen we de levensduur van uw scheepsmotor met tientallen jaren. Een groot bijkomend voordeel van revisie van uw eigen scheepsmotor is dat er geen aanpassing aan de fundatie nodig is, de motor kan na revisie direct worden teruggeplaatst, zonder enige verandering van de fundatie.

Revisie scheepsmotoren van vele merken

Wij reviseren scheepsmotoren van vele verschillende merken. Zo kunt u bij ons terecht met een Peugeot, Daf, Mercedes, Mitsubishi, Volvo Penta en Vetus scheepsmotor. Staat uw merk motor hier niet tussen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Uit- en inbouwen bij Drinkwaard of op locatie

Wanneer wij een scheepsmotor reviseren is het praktisch om deze werkzaamheden bij ons in de werkplaats uit te voeren. Na revisie wordt de motor gespoten en ziet deze er weer als nieuw uit.

Uiteraard kunt u met uw schip naar onze werf komen, maar is dat niet meer mogelijk of niet wenselijk, kunnen wij uw scheepsmotor ook op locatie uit- en inbouwen.

Wij bouwen de scheepsmotoren met uiterste zorg voor kwaliteit in, zonder beschadiging en dragen zorg voor een goed gereinigde boot bij oplevering.

12 maanden garantie

Wij bieden u 12 maanden garantie op een gereviseerde scheepsmotor. Ook testen wij de motor uitvoerig op onze eigen proefbank. Zo bent u zeker van een scheepsmotor die vele jaren meegaat.

Vraag een scheepsmotorrevisie offerte aan

Benieuwd naar de kosten van de scheepsmotorrevisie? Vraag dan een offerte aan.

Neem direct contact op
493-DAF-uitlaatzijde.jpg

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 58 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Grote voorraad motoren
  • Gratis stalling bij nieuwe motor

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: