Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Patrijspoorten van GEBO

De formule van GEBO patrijspoorten is als volgt: roestvrije materialen, minutieuze aandacht voor detail, arbeidsbesparende ontwerp en uitgebreide keuze uit kleuren en afwerkingen. Het klappende gedeelte van de patrijspoort is gemaakt van ultrasterk acrylaat. Tenslotte zorgt de frictiescharnier voor een traploze opening. 

PDF Download prijslijst deel 1 + deel 2

GEBO PortholeVooral bij patrijspoorten en patrijspoorten is waterdicht zijn een belangrijk aandachtspunt. Wat als een patrijspoort lekt? Lekkende patrijspoorten kunnen roest veroorzaken in een stalen romp en osmose in GRP-rompen. Een slechte patrijspoort kan ook een reëel gevaar worden wanneer uw boot kantelt of door hoge golven breekt. 

GEBO Patrijspoorten- De beste kwaliteit GEBO Portholes assortment

Wij leveren alleen GEBO-patrijspoorten. De patrijspoorten zijn van de beste kwaliteit en worden in Nederland vervaardigd. De GEBO-patrijspoorten worden geproduceerd door uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde machines. 

Garantie van 10 jaar op patrijspoorten

Dankzij het zorgvuldige productieproces en de hoogwaardige materialen kunnen we een garantie van 10 jaar bieden op de GEBO-patrijspoorten. U bent dus 10 jaar gegarandeerd lekvrij. 10 jaar geen roest of osmose gevaar rond uw patrijspoorten.

Dealer van GEBO patrijspoorten

GEBO staat al meer dan 50 jaar voor 100% zeewaardige patrijspoorten. Vanwege de hoge kwaliteit gebruiken wij uitsluitend GEBO patrijspoorten. Voordeel voor u? Topkwaliteit met 10 jaar garantie!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ook gegarandeer 10 jaar lekkage vrij? Neem direct contact op over de mogelijkheden. Bel 0184-412332, mail info@drinkwaard.com of stel een vraag via het contactformulier.

Direct contact
Patrijspoorten van GEBO

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: