Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Scheepsmotor inbouwen

Als uw scheepsmotor niet goed is geïnstalleerd, dan gaat u vroeg of laat problemen krijgen. Het is daarom belangrijk dat u zorgvuldig beslist door wie u de motor laat inbouwen. Ervaring, maar ook kennis en gereedschap zijn van cruciaal belang bij uw keus. Indien u voor Drinkwaard Marine kiest, dan kiest u voor meer dan 60 jaar ervaring, uitgebreide werkplaats met professioneel gereedschap en een team van 20 gecertificeerde monteurs.

Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

"WE bouwen meer dan 250 motoren per jaar in"

Reeds uitgevoerde projecten

Al vele vaarliefhebbers hebben hun motor door ons laten inbouwen. Van een aantal hebben we foto's mogen maken en een kort verslagje geschreven. Bekijk hier al onze projecten.

20 gecertificeerde vakmensen staan klaar

Wij gaan voor een efficiënte krachtbron die comfortabel is in de omgang. Zo zult u bij een ingebouwde scheepsmotor van Drinkwaard Marine geen irritante resonantie of lekkage ervaren. Hierbij heeft ons team van 20 specialisten een uitgebreide werkplaats met professioneel gereedschap tot zijn beschikking. 

Gedetailleerde afwerking en goede oplevering

Onze kracht zit hem in de details. Zo spenderen wij extra aandacht aan het wegwerken van de bekabeling, zorgen we ervoor dat de motor goed bereikbaar is en leveren we uw schip weer schoon op.

Nieuwe scheepsmotor uit voorraad leverbaar

Voordat we de scheepsmotor vervangen overwegen we eerst reparatie of revisie. Wanneer een nieuwe scheepsmotor de beste optie is, dan kijken we samen wat de beste keus is uit ons assortiment scheepsmotoren. Hierin zijn de eigenschappen brandstofverbruik, vermogen en comfort het belangrijkst. Voor zowel motorschepen als zeilschepen hebben wij de juiste motor op voorraad.

24 maanden garantie op ingebouwde scheepsmotor

Door onze kwaliteit scheepsmotoren en inbouwkwaliteiten kunnen we een langdurige garantie bieden. Op ingebouwde scheepsmotoren van Drinkwaard Marine zit maar liefst 24 maanden volledige garantie.

Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct contact
Scheepsmotor inbouwen

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Mail en krijg binnen 24 uur reactie (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: