Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Scheepsmotor inbouwen

Laat uw scheepsmotor professioneel inbouwen

Als uw scheepsdiesel niet goed is geïnstalleerd gaat u vroeg of laat problemen krijgen. Het is daarom belangrijk dat u zorgvuldig beslist door wie u de motor laat inbouwen. Ervaring, kennis en het juiste gereedschap zijn van cruciaal belang bij uw keus. Indien u voor Drinkwaard Marine kiest, dan kiest u voor meer dan 60 jaar ervaring, een uitgebreide werkplaats met professioneel gereedschap en een team van 20 gecertificeerde monteurs.

20 gecertificeerde vakmensen staan voor u klaar

Wij gaan voor een efficiënte krachtbron die comfortabel is in de omgang. Zo zult u bij een ingebouwde scheepsmotor van Drinkwaard Marine geen irritante resonantie of lekkage ervaren. Hierbij heeft ons team van 20 specialisten een uitgebreide werkplaats met professioneel gereedschap tot zijn beschikking.

Offerte aanvragen
Scheepsmotor inbouwen - CB 1: Scheepsmotor inbouwen

We bouwen meer dan 250 motoren per jaar in

Scheepsmotor inbouwen - CB 2: Scheepsmotor inbouwen

Reeds uitgevoerde projecten

Al vele vaarliefhebbers hebben hun motor door ons laten inbouwen. Van een aantal hebben we foto's mogen maken en een kort verslagje geschreven. Bekijk hier een aantal van onze projecten.

Gedetailleerde afwerking en goede oplevering

U wilt dat de motor goed wordt ingebouwd. Daar kunt u bij ons op rekenen. Verder besteden wij extra aandacht aan de details. Denk aan het wegwerken van de bekabeling, het bereikbaar houden van de motor en het schoon opleveren van uw vaartuig. Wel zo prettig!

Advies naar aanleiding van veranderde regelgeving

In steeds meer gebieden in Nederland mag niet meer gevaren worden met een verbrandingsmotor. Voordat u een nieuwe motor later inbouwen kunnen wij u hierover adviseren. Neem daarvoor even contact met ons op. Dat voorkomt vervelende verassingen.

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Nieuwe scheepsmotor uit voorraad leverbaar

Voordat we de scheepsmotor vervangen, overwegen we eerst reparatie of revisie. Wanneer een nieuwe scheepsmotor de beste optie is, dan kijken we samen wat de beste keus is uit ons assortiment scheepsmotoren. Voor zowel motorschepen als zeilschepen hebben wij de juiste motor op voorraad.

24 maanden garantie op ingebouwde scheepsmotor

Door onze kwaliteit scheepsmotoren en inbouwkwaliteiten kunnen we een langdurige garantie bieden. Op ingebouwde scheepsmotoren van Drinkwaard Marine zit maar liefst 24 maanden volledige garantie.

Op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail. Komt u liever langs? We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Offerte aanvragen
Scheepsmotor inbouwen - CB 3: Scheepsmotor inbouwen
  • Uitgebreid betaalgemak: