Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Scheepsmotor ingebouwd bij Gillissen Vlet 1100

De keuze voor Drinkwaard Marine

De scheepsmotor van de Gillissen Vlet 1100 was aan vervanging toe. De eigenaar van het vaarttuig ging hiervoor op zoek naar een partij met voldoende kennis en ervaring. Hij koos voor Drinkwaard Marine. Met meer dan 60 jaar ervaring en een team van 20 specialisten, kies je voor een solide partner in de pleziervaart.

Demontage van de oude DAF DA475

Voor het inbouwen van de nieuwe scheepsmotor was het nodig om eerst de oude DAF DA475 te demonteren. Deze werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd door één van onze specialisten. Zie hier het resultaat:

Inbouw nieuwe scheepsmotor

Hierna hebben we de motorruimte gereinigd en opnieuw geschilderd. De motorruimte was hiermee klaar voor de inbouw van de nieuwe Mitsubishi S6S. Met een professionele tillift werd deze veilig de boot binnengebracht. Dit is een nauwkeurig werk en voorzichtigheid is geboden. Hierbij een paar foto's:

De Velvet keerkoppeling verpakt en aangebouwd

Bij de inbouw van de nieuwe scheepsmotor is de Velvet keerkoppeling compleet “verpakt”, hiermee bedoelen we dat alle pakkingen, keerringen, O-ringen e.d. vervangen zijn. Vervolgens is de keerkoppeling aan de nieuwe Mitsubishi S6S motor gebouwd en het geheel in kleur gespoten. 

Werking gecontroleerd bij proefvaart

Nadat de nieuwe scheepsmotor was ingebouwd en de keerkoppeling was aangesloten, is er een proefvaart gemaakt. Hierbij werd alles tot in detail gecontroleerd en kon het schip daarna weer op de wal. De eigenaar wilde graag zelf het onderschip behandelen. Dat deed hij bij ons op de werf.

Gratis winterstalling bij aankoop nieuwe scheepsmotor

Wij hebben zowel een winter binnen- als buitenstalling. Bij de aankoop van een nieuwe scheepsmotor kunt u gratis gebruik maken van onze buitenstalling. Ook deze Gillissen Vlet 1100 heeft hiervan gebruik gemaakt.

Ook een nieuwe scheepsmotor laten inbouwen? Dat kan!

Direct contact

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: