Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Scheepsmotoren onderhoud

Wij voeren onderhoud uit aan scheepsmotoren van alle merken en soorten. Daarbij kunnen we onderhoud doen voor alle technische installaties. Het onderhoud van uw scheepsmotor is uitstekend te combineren met onze winterstalling. Ook voor preventief onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. 

"WE doen meer dan 1500 onderhoudsbeurten PER JAAR"

Langere levensduur van uw scheepsmotor

Dankzij professioneel onderhoud van de Drinkwaard monteurs gaat uw scheepsmotor langer mee. Ook is goed onderhoud op lange termijn vaak goedkoper. Zo voorkomen we grote defecten die een dure reparatie of zelfs vervangen betekenen.

Zomer en winter - Klein en groot onderhoud

Wij doen alle soorten onderhoud aan uw scheepsmotor. Dit is mogelijk bij u op locatie, bij ons aan de steiger of op het terrein. Naast het onderhoud van scheepsmotoren kunnen we alle overige technische onderdelen in één keer aanpakken. Denk hierbij aan boegschroeven, vuilwatertanks, keerkoppelingen en generatoren.

Stalling en winterklaar maken

Wilt u in de koude maanden volledig ontzorgd worden? Met het stalling- en onderhoudpakket zorgen wij voor het winterklaar maken, een goede opslag en het zomerklaar maken. Zo weet u zeker dat het schip vaarklaar is en blijft.

Op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail (u heeft op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie). Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Direct contact
Scheepsmotoren onderhoud

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Mail en krijg binnen 24 uur reactie (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: