Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Scheepsmotoren onderhoud

Laat uw scheepsmotor professioneel onderhouden

Wij voeren onderhoud uit aan scheepsmotoren van alle merken en soorten. Daarbij kunnen we onderhoud doen voor alle technische installaties. Het onderhoud van uw scheepsmotor is uitstekend te combineren met onze winterstalling. Ook voor preventief onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Langere levensduur van uw scheepsmotor

Dankzij professioneel onderhoud door de Drinkwaard monteurs gaat uw scheepsmotor langer mee. Ook is goed onderhoud op lange termijn vaak goedkoper. Zo voorkomen we grote defecten die een dure reparatie of zelfs vervanging betekenen.

Bij een onderhoudsbeurt worden alle vitale onderdelen gecontroleerd. Denk aan filters, olie, afstelling motor, check dynamo, etc.

Offerte aanvragen
Scheepsmotoren onderhoud - CB1: Scheepsmotor onderhoud

We doen meer dan 1500 onderhoudsbeurten per jaar

Scheepsmotoren onderhoud - CB2: Scheepsmotor onderhoud

Zomer en winter - Klein en groot onderhoud

Wij doen alle soorten onderhoud aan uw scheepsmotor. Dit is mogelijk bij u op locatie, bij ons aan de steiger of op ons terrein. Naast het onderhoud van scheepsmotoren kunnen we alle overige technische onderdelen in één keer aanpakken. Denk hierbij aan boegschroeven, vuilwatertanks, keerkoppelingen, generatoren, etc.

Stalling en winterklaar maken

Wilt u in de koude maanden volledig ontzorgd worden? Met het stalling- en onderhoudpakket zorgen wij voor het winterklaar maken, een goede opslag en het zomerklaar maken. Zo weet u zeker dat het schip vaarklaar is en blijft.

Op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie

Voordat u een keuze kunt maken, wilt u eerst de kosten weten. Dat snappen we. Bel daarom even of mail (u heeft op werkdagen binnen 12 uur een prijsindicatie). Komt u liever langs? Geen probleem. We ontvangen u graag in onze showroom in Sliedrecht. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag.

  • Uitgebreid betaalgemak: