Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Scheepsmotoren revisie

Laat uw scheepsmotor professioneel reviseren

U merkt dat uw scheepsmotor mankementen begint te vertonen. Of u wilt juist voorkomen dat dit gebeurd. Dan is het reviseren van uw motor een mogelijke oplossing. Hierbij controleren we alle cruciale onderdelen van uw motor en vervangen waar nodig. Daarmee kunnen we de levensduur van uw motor met tientallen jaren verlengen. Voordeel van revisie is dat de fundatie (bevestiging) niet aangepast hoeft te worden.

Wij reviseren motoren van verschillende merken

Wij reviseren scheepsmotoren van vele verschillende merken. Zo kunt u bij ons terecht met een Peugeot (Indenor), Daf, Mercedes, Mitsubishi, Volvo Penta en Vetus scheepsmotor. Staat uw merk hier niet tussen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Scheepsmotoren revisie - CB: Scheepsmotoren revisie 1

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Scheepsmotoren revisie - CB: Scheepsmotoren revisie 2

Uit- en inbouwen bij Drinkwaard of op locatie

In onze werkplaats hebben we al het gereedschap dat nodig is om uw motor te reviseren. Wij willen u daarom vragen om met het vaartuig naar onze werf in Sliedrecht te komen. Mocht dit voor u niet mogelijk of wenselijk zijn, dan kunnen wij ook naar u toekomen. 

Zorgvuldige inbouw en een gereinigde boot bij aflevering

Na de revisie wordt de motor opnieuw gespoten waardoor die er weer als nieuw uit ziet. Vervolgens bouwen wij de scheepsmotor weer in. We werken uiterst nauwkeurig en gebruiken uitsluitend professioneel gereedschap, hierdoor voorkomen we beschadigingen. Tenslotte zorgen we voor een goed gereinigde boot bij oplevering.

U krijgt 12 maanden garantie op een gereviseerde motor

Wij bieden u 12 maanden garantie op een gereviseerde scheepsmotor. Ook testen wij de motor uitvoerig op onze eigen proefbank. Zo bent u zeker van een scheepsmotor die vele jaren meegaat.

  • Uitgebreid betaalgemak: