Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Craftsman Marine scheepsmotoren

In Nederland zijn wij exclusief dealer van Craftsman Marine scheepsmotoren. Dit merk is in Nederland relatief nieuw, maar heeft de branche opgeschud: zeer hoge kwaliteit scheepsdieselmotor met een garantie tot 6 jaar! Wij zijn trots dat we dealer mogen zijn van Crafsman Marine scheepsmotoren. 

Wij bouwen uw scheepsmotor graag voor u in. Bekijk hier onze service scheepsmotoren inbouwen. 

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

Sorteren
 
Toon
 
 
Craftsman Marine scheepsmotoren - Craftsman CM2.16

Craftsman CM2.16

€ 5.295,00 1-3 werkdagen
 
 
Craftsman Marine scheepsmotoren - Craftsman CM3.27

Craftsman CM3.27

€ 6.295,00 1-3 werkdagen
 
 
Craftsman Marine scheepsmotoren - Craftsman CM4.42

Craftsman CM4.42

€ 7.995,00 1-3 werkdagen
 
 
Craftsman Marine scheepsmotoren - Craftsman CM4.52

Craftsman CM4.52

€ 9.495,00 1-3 werkdagen
 
 
Craftsman Marine scheepsmotoren - Craftsman CM4.65 (CM4.80)

Craftsman CM4.65 (CM4.80)

€ 10.795,00 1-3 werkdagen
 

Scheepsmotoren van verschillende merken

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan scheepsmotoren. Hierdoor is er altijd een scheepsmotor die past bij uw vaartuig én uw budget. We leveren deze merken: MitsubishiCraftsman MarineJohn DeereMarine Power Diesel en FNM. Bent u niet zeker welk merk bij u past? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.

Laat uw scheepsmotor professioneel inbouwen

Als uw scheepsmotor niet goed is ingebouwd, dan gaat u vroeg of laat problemen krijgen. Het is daarom belangrijk dat de scheepsmotor zorgvuldig wordt ingebouwd. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring met het inbouwen van scheepsmotoren. We hebben een uitgebreide werkplaats en een team van 20 gecertificeerde monteurs voor u klaar staan.

Gratis winterstalling bij installatie van een nieuwe motor

Door uw vaartuig in het water te laten liggen, verhoogd u de kans op beschadigingen aan het schip. Wij adviseren daarom uw boot bij ons binnen te stallen of op ons terrein. Ongeacht de lengte van uw schip, kunt u gedurende de winterperiode van 6 maanden, uw vaartuig bij ons stallen. Bij installatie van een nieuwe motor is de winterstalling voor uw boot gratis.

Service: Binnen 24 uur op locatie in de Benelux

Problemen met het vaartuig zijn nooit leuk. Dat vinden wij ook! Daarom hebben we een eigen reparatiedienst. Hiermee zijn we binnen 24 uur op locatie in de Benelux. Ook is het mogelijk om uw boot met ons boottransport te vervoeren naar onze werkplaats in Sliedrecht.

Verkoop van gereviseerde en gebruikte scheepsmotoren

Beperkt budget? Of liever geen nieuwe motor? Geen probleem. Wij verkopen ook gereviseerde scheepsmotoren en gebruikte scheepsmotoren. Deze motoren worden vakkundig door ons onderzocht voordat ze aangeboden worden. U bent verzekerd van een gedegen motor die meestal nog jaren meegaat. Bekijk de pagina's voor het actuele aanbod.

Daarom kiest u voor Drinkwaard Marine

Met meer dan 60 jaar ervaring, een team van 20 specialisten en uitgebreide faciliteiten kiest u voor een solide partner in de pleziervaart. Advies nodig over een product uit onze webshop? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom

  • Uitgebreid betaalgemak: