Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

John Deere Marine scheepsmotoren

Wie een scheepsmotor koopt wilt zich verzekeren van een betrouwbare motor. De John Deere scheepsmotoren staan bekend om hun robuuste en sterke motoren en de meeste types voldoen aan CCR2. Daarnaast heeft John Deere een wereldwijd servicenetwerk, waardoor u overal terecht kan.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Drinkwaard Marine Sliedrecht

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Uitgebreide faciliteiten op eigen terrein

Bekijk onze brochure

Sorteren
 
Toon
 
 
John Deere Marine scheepsmotoren - John Deere 4045DF150

John Deere 4045DF150

€ 0,00 Op aanvraag
 
 
John Deere Marine scheepsmotoren - John Deere 6068DF150

John Deere 6068DF150

€ 0,00 Op aanvraag
 
 
John Deere Marine scheepsmotoren - John Deere 4045DFM70

John Deere 4045DFM70

€ 18.784,00 Op aanvraag
 
 
John Deere Marine scheepsmotoren - John Deere 4045TFM75

John Deere 4045TFM75

€ 21.296,00 Op aanvraag
 
 
John Deere Marine scheepsmotoren - John Deere 6068TFM75

John Deere 6068TFM75

€ 27.617,00 Op aanvraag
 

Naast de betrouwbaarheid van de John Deere scheepsmotoren, staan zij ook bekend om hun hoge koppel bij een laag toerental. Dit alles maakt de John Deere motoren tot een ideale diesel motor voor uw schip, zowel voor particulier als professioneel gebruik.

Scheepsmotoren van verschillende merken

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan scheepsmotoren. Hierdoor is er altijd een scheepsmotor die past bij uw vaartuig én uw budget. We leveren deze merken: MitsubishiCraftsman MarineJohn DeereMarine Power Diesel en FNM. Bent u niet zeker welk merk bij u past? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.

Laat uw scheepsmotor professioneel inbouwen

Als uw scheepsmotor niet goed is ingebouwd, dan gaat u vroeg of laat problemen krijgen. Het is daarom belangrijk dat de scheepsmotor zorgvuldig wordt ingebouwd. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring met het inbouwen van scheepsmotoren. We hebben een uitgebreide werkplaats en een team van 20 gecertificeerde monteurs voor u klaar staan.

Gratis winterstalling bij installatie van een nieuwe motor

Door uw vaartuig in het water te laten liggen, verhoogd u de kans op beschadigingen aan het schip. Wij adviseren daarom uw boot bij ons binnen te stallen of op ons terrein. Ongeacht de lengte van uw schip, kunt u gedurende de winterperiode van 6 maanden, uw vaartuig bij ons stallen. Bij installatie van een nieuwe motor is de winterstalling voor uw boot gratis.

Service: Binnen 24 uur op locatie in de Benelux

Problemen met het vaartuig zijn nooit leuk. Dat vinden wij ook! Daarom hebben we een eigen reparatiedienst. Hiermee zijn we binnen 24 uur op locatie in de Benelux. Ook is het mogelijk om uw boot met ons boottransport te vervoeren naar onze werkplaats in Sliedrecht.

Verkoop van gereviseerde en gebruikte scheepsmotoren

Beperkt budget? Of liever geen nieuwe motor? Geen probleem. Wij verkopen ook gereviseerde scheepsmotoren en gebruikte scheepsmotoren. Deze motoren worden vakkundig door ons onderzocht voordat ze aangeboden worden. U bent verzekerd van een gedegen motor die meestal nog jaren meegaat. Bekijk de pagina's voor het actuele aanbod.

Daarom kiest u voor Drinkwaard Marine

Met meer dan 60 jaar ervaring, een team van 20 specialisten en uitgebreide faciliteiten kiest u voor een solide partner in de pleziervaart. Advies nodig over een product uit onze webshop? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom

  • Uitgebreid betaalgemak: