Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Winterstalling voor uw boot

Drinkwaard Marine biedt u de mogelijkheid om uw schip, zowel klein als groot, gedurende de winterperiode van 6 maanden te stallen.

Complete service

Op deze wijze ontzorgen wij u compleet tijdens de winter, u meert uw schip af bij onze werf te Sliedrecht en haalt deze aan het begin van het nieuwe seizoen weer op.

Haal- en brengservice

Onze service gaat echter nog veel verder, het is zelfs mogelijk gebruik te maken van onze haal- en/of brengservice, vraag naar de mogelijkheden!

Onderhoudswerkzaamheden

Daarnaast bestaat uiteraard de mogelijkheid om gedurende de winterperiode alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden door ons te laten uitvoeren, zodat u in het voorjaar geheel vaarklaar kunt vertrekken.

Onze werkwijze/mogelijkheden:

Na het hellingen van het schip, wordt het onderwaterschip met hoge druk gereinigd en vervolgens wordt de boot op de stallingsplaats neergezet.

Hierbij zijn 2 mogelijkheden; buitenstalling op een afgesloten terrein of binnenstalling in een goed geïsoleerde en verwarmde loods, waar vocht en andere weersinvloeden geen grip op uw schip kunnen krijgen. Uiteraard is binnenstalling iets duurder, maar in dat geval bespaart u de kosten voor het winterklaar maken van uw schip!

Tarieven:

Buitenstalling  € 30,-- per m².
Binnenstalling € 60,-- per m².

(De prijzen zijn inclusief hellingen, afspuiten onderwaterschip en stalling. Buitenstalling is gratis bij inbouw van een nieuwe motor, alleen hellingen en eventueel afspuiten wordt berekend.)

Neem direct contact op
963-a3abf9a1-406e-47ad-822d-b91d71a1097d.jpg

Drinkwaard Marine

  • Alles voor de pleziervaart
  • Meer dan 59 jaar ervaring
  • 20 gecertificeerde vakmensen
  • Bel en krijg direct een expert aan de lijn
  • Binnen 24 uur reactie via de mail (op werkdagen)

Bekijk onze brochure

  • Uitgebreid betaalgemak: