Drinkwaard Marine
Drinkwaard Marine
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
0184-412332 - info@drinkwaard.com

Winterstalling voor uw boot

Door uw vaartuig in het water te laten liggen tijdens de winter, verhoogd u de kans op beschadigingen aan het schip. Wij adviseren daarom uw boot bij ons binnen te stallen of op ons terrein. Ongeacht de lengte van uw schip, kunt u gedurende de winterperiode van 6 maanden, uw vaartuig bij ons stallen. 

Optimale bescherming in moderne stalling

U heeft bij ons 2 mogelijkheden; buitenstalling op een afgesloten terrein of binnenstalling in een goed geïsoleerde, stofarme en verwarmde loods. In de binnenstalling kan vocht en andere weersinvloeden geen grip op uw schip krijgen. Uiteraard is binnenstalling iets duurder, maar in dat geval bespaart u de kosten voor het winterklaar maken van uw schip!

Gratis winterstalling buiten

Winterstalling buiten is bij Drinkwaard Marine gratis bij aanschaf en plaatsing van een nieuwe motor.

Direct contact
Winterstalling - Winterstalling voor uw boot

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in de pleziervaart

Winterstalling - Wij kunnen uw vaartuig ophalen en afleveren

Wij kunnen uw vaartuig ophalen en afleveren

U kunt bij ons aanmeren of gebruik maken van onze haal- en/of brengservice. U kunt daarom bij ons aanmeren bij onze werf in Sliedrecht. Met één van onze kranen kunnen we vervolgens uw vaartuig op de kant hijsen. 

Laat uw vaartuig direct onderhouden 

Doordat uw schip aan wal is gebracht en voor langere periode niet gebruikt wordt, is dit het ideale moment voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Onze monteurs kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren. Op die manier kunt u in het voorjaar geheel vaarklaar vertrekken.

Tarieven

Buitenstalling  € 39,50 per m²
Binnenstalling € 72,50 per m²

De prijzen zijn inclusief hellingen. Buitenstalling is gratis bij aankoop en inbouw van een nieuwe motor, alleen het hellingen wordt berekend.

Direct contact
  • Uitgebreid betaalgemak: